Rabu, 23 Juni 2010

TITIM FATIMAH & GUGUM GUMBIRA - RONGGENG BEKEN


Para wargi...? masih emut teu ka teh Titim nu kasohor!!! JUGALA kaset, TITIM FATIMAH ngalakukeun kolaborasi  sareng Kang gugum Gumbira, UJANG SUWANDA, SAMIN and kang INEN SAPUTRA, direkam di studio JUGALA studio...




1. RONGGENG BEKEN
2. KULU-KULU KARAWANG
3. ISTERI PANGARAHAN
4. BENRONG PETIT
5. AWI NGARAMBAT
6. MACAN UCUL
7. CANGKURILEUNG
8. BANJAR JUMUT - BAYU BAYU

0 komentar:

Poskan Komentar

Untuk perbaikan blog dimohon untuk meninggalkan pesan dibawah ini

 

My Blog List

Site Info

Abc
DESA KERTAHAYU Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template