Rabu, 23 Juni 2010

Kaulinan barudak sunda - Paciwit ciwit lutung

Paciwit-ciwit Lutung kaulinan bari kakawihan jeung paciwit-ciwit leungeun nuturkeun paréntah kawih. Kawihna kieu: "Paciwit-ciwit lutung, si lutung pindah kaluhur" pindahkeun panangan nu asalna dihandap kaluhur.

0 komentar:

Poskan Komentar

Untuk perbaikan blog dimohon untuk meninggalkan pesan dibawah ini

 

My Blog List

Site Info

Abc
DESA KERTAHAYU Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template