Selasa, 22 Juni 2010

H.Ijah Hadijah Pangrawit & Suwanda Grups


Lagu di haleuangkeun ku H Ijah hadijah, dikendangan ku Suwanda sareng di pimpin Atang wasita jaipngan kasohor sareng moal ngarasa bosen.... sumanga di lajeungkeun..


Judul-judul nu aya dinakaset ieu

1. Tepung di luhur panggung
2. Solendang mayang
3. Leang-leang
4. Asih kawiri
5. Sekar lumiar
6. Tonggeret
7. Udan mas
8. Sinur

0 komentar:

Poskan Komentar

Untuk perbaikan blog dimohon untuk meninggalkan pesan dibawah ini

 

My Blog List

Site Info

Abc
DESA KERTAHAYU Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template