Selasa, 22 Juni 2010

Neneng Fitri (Bentang Timur)


Ngalangkungan ieu Blog oge kasanggakeun link dowload lagu lagu dina wanda Jaipong - Jaipongan ... sok geuraan ngarengkenek bangpak''badu-bangpak .... sedot heula trus puter volume poll ......

Opat Judul tina kaset Neneg Fitri


1.Bentang Timur
2.Kembang Tanjung
3.Gupay Pileuleuyan
4.Kulukulu Bem -Girimis Munggaran

0 komentar:

Poskan Komentar

Untuk perbaikan blog dimohon untuk meninggalkan pesan dibawah ini

 

My Blog List

Site Info

Abc
DESA KERTAHAYU Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template