Minggu, 13 Juni 2010

Lagu Kawih Sunda Klasik




Ti saprak kuring lahir dugi ka kiwari, lagu-lagu sunda mangrupa alat panghibur dimana wae kuring cindek... komo deui munseg keur aya di lembur hmmm matak wararaas nyawang alam katukang...

kasanggakeun haleuang sinden..

Upit Sarimanah

R Dedeh Kurniasih

Mangga ka para wargi sadaya di sedot ngalangkungan ieu blog... wilujeung ngadownload sareng ngadangukeun...








Sangga gancang - mp3
Ciibun na daun awi - mp3
Banjaran - mp3
Asih Salira - mp3
Hanjuang Nenggang - mp3
Samoja Bodas - mp3
Kuwung-kuwung senggot - mp3
Panjang Duriat - mp3
Titip Salam - mp3
Silih Antosan - mp3
Baju Hejo - mp3
Kembang Ros - mp3
Ngumbar Lamunan - mp3
Samagaha Pikir - mp3
Sabengbatan - mp3
Bulan Tamunggal - mp3
Dikantun Tugas - mp3
Cahya Sumirat - Kulu kulu bem HJ - mp3
Keser Bonda - mp3

Kulu kulu barang Sinyur - mp3

Kulu kulu barang - mp3




0 komentar:

Poskan Komentar

Untuk perbaikan blog dimohon untuk meninggalkan pesan dibawah ini

 

My Blog List

Site Info

Abc
DESA KERTAHAYU Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template